package main import ( "fmt" "os" ) func main(){ args := os.Args; fmt.Printf("%v\n",len(args)); for _,i:=range args { fmt.Printf("%v\n",i) } f1,err1 := os.Open(args[1],os.O_RDONLY,0666) f2,err2 := os.Open(args[2],os.O_WRONLY,0666) if err1 != nil { fmt.Printf("%s",err1.String()) os.Exit(-1) } if err2 != nil { fmt.Printf("%s",err2.String()) os.Exit(-1) } data := make([]byte,20,20) for{ num,err3 := f1.Read(data) if err3 == os.EOF{ break } for i:=0;i